Con el objetivo de disenar e implantar un metodo de alimentacion en avestruces en etapa reproductiva, se utilizaron 18 trios (2 hembras y 1 macho), asignados en un diseno de bloques completos al azar con un arreglo de parcelas divididas, y alimentados con tres dietas a base de combinaciones de forraje; La dieta I o Control, Dieta II y Dieta III. Utilizando dos formas de suministros: Simultaneo (Concentrado mas forraje) y Fraccionado (Concentrado primero y forraje a media manana). Este estudio busco mejorar los indices de produccion (Consumo de alimento, produccion de huevos y aumento de postura) y los indices reproductivos (% de fertilidad, incubabilidad, mortalidad embrionaria, nacimientos) El consumo no marco diferencias (P 0.05). El % fertilidad no mostro diferencias (P 0.05). En sintesis, la dieta III presento los mejores rendimientos productivos en las variables analizadas. Abstract In order to design and implement a feeding method in ostriches in reproductive stage, there were used 18 trios (2 females and 1 male), assigned in a design of finished blocks at random with an arrangement of divided plots, and fed with three diets by means of forage combinations; The diet I or Control, Diet II and Diet III. Using two forms of provisions: Simultaneous (Concentrated more forage) and Divided (the first Concentrate and forage at about 11 a.m.). This study thought about how to improve the indexes of production (food Consumption, eggs Production and Increase of Position) and the reproductive indexes (% of fertility, Incubabilidad, Embryonic Mortality, Births) The consumption did not mark differences (P 0.05). The % fertility did not show differences (P 0.05). In synthesis, the diet III presented the best productive yields in the analyzed variables. Keywords: Diets, forages, productive indexes, reproductive indexes